Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Star Wars Yoda servis - 3 delar som kan staplas till en figur

Star Wars-leksaker, figurer, utklädning och tillbehör - ta leksaken ut i rymden

Ta striden ut i rymden, oavsett om du vill slåss på det goda eller ondas sida. Här hittar du Star Wars-effekterna du behöver bland vårt stora utbud. Star Wars rymdskepp och starfighters, fordon, figuruppsättningar, Darth Vader-figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars-dräkt och utklädning samt masker och jeditillbehör som ljussvärd. Återskapa spänningen genom Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper och rädda universum tillsammans med Luke Skywalker, Chewbacca och C-3PO.

Här har du valet att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet, med byggset och dioramavisningsset, pussel, leksaker och tillbehör från de välkända långfilmerna om en galax långt, långt borta och den populära tv-serien om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian och Bobba Fett!

Vårt lågpris: 55:-
I lager
SKU
20103
   

Ge din måltid det där lilla extra med detta roliga och unika Star Wars frukostset i 3 delar! När setet inte används kan delarna staplas till en Yoda-figur, där skålen är huvudet, dricksglaset är kroppen och fatet är toppen av huvudet. Frukostservisen är tillverkad i plast, och lämpar sig därför också bra att ta med på resan. Star Wars-setet är lämpligt för barn från 3 år och uppåt och är ett roligt sätt att uppmuntra barn att äta sin mat.

Innehåller:

  • Djup skål
  • Tallrik
  • Mugg

Detaljer:

  • Material: plast
  • BPA-fritt
  • Ålder: från 3 år

OBS! Tål inte mikrovågsugn.

Mer information
Modell8013519
EAN7071673135194
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.