Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Star Wars Lightsaber - Stormtroopersvärd för rollspel - röd

Star Wars-leksaker, figurer, utklädning och tillbehör - ta leksaken ut i rymden

Ta striden ut i rymden, oavsett om du vill slåss på det goda eller ondas sida. Här hittar du Star Wars-effekterna du behöver bland vårt stora utbud. Star Wars rymdskepp och starfighters, fordon, figuruppsättningar, Darth Vader-figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars-dräkt och utklädning samt masker och jeditillbehör som ljussvärd. Återskapa spänningen genom Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper och rädda universum tillsammans med Luke Skywalker, Chewbacca och C-3PO.

Här har du valet att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet, med byggset och dioramavisningsset, pussel, leksaker och tillbehör från de välkända långfilmerna om en galax långt, långt borta och den populära tv-serien om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian och Bobba Fett!

Vårt lågpris: 201:-
Tillfälligt slut
SKU
01216-47

Delta i Star Wars-universumet med ditt eget Stormtrooper Lightsaber svärd. Svärdets skaft har detaljer om den berömda Stormtrooper-karaktären från Star Wars, och genom att ge svärdet en rapp med handleden kommer det gröna svärdet att sträcka sig ut ur skaftet på ett magiskt sätt. Gör dig redo för en riktig match! Vilken sida kämpar du för?

Innehåller:

  • 1 Ljussabel - Stormtrooper

Detaljer:

  • Färg: Röd
  • Rek ålder: från 4 år

Obs: Ljussvärdet lyser inte, utan förlängs med en rapp med handleden och kan enkelt fällas tillbaka.

Mer information
ModellF1121
EAN5010993811472
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.