Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Star Wars Darth Vader maskeraddräkt - medium - 5-7 år - heldräkt, mantel och mask

Ta striden till rymden, och oavsett om du vill kämpa på de goda eller de ondas sida så hittar du spännande Star Wars leksaker i vårt breda sortiment. Här hittar du leksaksfordon, actionfigurer, Darth Vader-figurer, Han Solos Millennium Falcon, Star Wars-kostymer, Kylo Ren, StormTrooper, Chewbacca, C-3PO - allt du behöver för att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet.

Vårt lågpris: 324:-
Tillfälligt slut
SKU
07217-25

Klä ut dig som Darth Vader från Star Wars-universum med denna snygga kostym i storlek medium. Denna uppsättning för barn i åldern 5-7 år består av en hel kostym med mantel och mask. Med denna bekväma och snygga svarta kostym kan du gå in i rollen som den välkända och brutala skurken. Ta tag i ljussabeln (köps separat) och gå till attack!

Denna kostym har återskapat detaljerna i Darth Vaders berömda outfit i en mer bekväm heldräkt. Den svarta kostymen har fina detaljer på toppen, samt ett bälte med detaljer, och skurkdräkten levereras med Darth Vaders hjälm, likt originalet. Perfekt för lek och perfekt för Star Wars-fans!

Innehåller:

  • Darth Vader heldräkt med mantel
  • Mask

Detaljer:

  • Rek ålder: 5-7 år
  • Storlek: medium (ca. 116 cm)
  • Material: polyester

OBS! Ljussvärd ingår inte. Kan upplevas som stor i storleken.

Mer information
Modell882009M
EAN883028200962
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.