Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpyX Micro Super Ear - lyssna på hemliga samtal

SPY X spionutrustning för små agenter.

Spy X ger små agenter den utrustning de behöver för att spionera mot fienden, precis som en riktig spion. Genom spionspel använder barn sin fantasi och kreativa förmåga, och de lär sig nya saker och situationer genom rollspel. Smyga på fienden eller säkra dina områden med spionleksaker från Spy X. Använd walkie talkie, nattkikare, larm, avlyssningsutrustning, röstförvrängning och drönare - din fiende kommer inte att förstå någonting!

Vårt lågpris: 83:-
Tillfälligt slut
SKU
13375

SpyX Micro Super Ear-avlyssningsenhet är ett måste i din samling av spionleksaker. Denna Bluetooth-enhet som fästs i ditt öra är perfekt utrusning för att spionera med. Micro Super Ear från SpyX kommer garanterat att underhålla i timmar. Fäst utrustningen i örat och lyssna på hemliga samtal. Avlyssningsenheten har ett justerbart spänne.

SpyX Spy Toys kommer med all spionutrustning du behöver för att låtsas vara en riktig spion. Spionlek är ett roligt sätt att leka, där barnet kan använda sin fantasi.

  • Handsfree
  • Mikrofon som tar upp ljud
  • Justerbar ring för örat

Innehåll:

  • Spy X Micro super ear 

Detaljer: 

  • Batteribehov: 1 x LR44 (ingår)
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell10125
EAN840685101254
VarumärkeSPY X
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.