Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpyX Recon Set - spionset med klocka, nattkikare, rörelsesensor och röstförvrängare

SPY X spionutrustning för små agenter.

Spy X ger små agenter den utrustning de behöver för att spionera mot fienden, precis som en riktig spion. Genom spionspel använder barn sin fantasi och kreativa förmåga, och de lär sig nya saker och situationer genom rollspel. Smyga på fienden eller säkra dina områden med spionleksaker från Spy X. Använd walkie talkie, nattkikare, larm, avlyssningsutrustning, röstförvrängning och drönare - din fiende kommer inte att förstå någonting!

Vårt lågpris: 496:-
Tillfälligt slut
SKU
02192-74

SpyX recon Spionset är den kompletta spionuppsättningen med nattkikare, spionklocka, rörelsesensor och röstförvrängare.

Här får du en tuff spionklocka med hela 8 funktioner, rörelselarm för säkerhet, kikare med infrarött mörkerseende och en röstförvrängning. Allt för att du ska kunna utföra ditt spionuppdrag på det högsta professionella sättet.

Rörelselarmet upptäcker rörelse eller vibrationer i omgivningen och säkerställer en fullständig överblick om inkräktare skulle komma. Röstförvrängaren ger dig möjligheten att hålla din identitet dold, medan du pratar med fienden. Kikaren med nattsyn låter dig se i mörkret och klockan med 8 roliga funktioner låter dig hålla tiden.

Innehåller:

 • Kikare med mörkerseende
 • Röstförvrängning
 • Klocka med 8 funktioner
 • Rörelselarm

Detaljer:

 • Batterikrav: 4 x AAA -batterier (ingår ej)
 • Förpackningens mått: 20 x 7 x 5 cm (HxLxB)
 • Rek ålder: från 6 år

  Mer information
  Modell10515
  EAN840685105153
  VarumärkeSPY X
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.