Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Spy X Night Nocs - mörkerkikare för små agenter

SPY X spionutrustning för små agenter.

Spy X ger små agenter den utrustning de behöver för att spionera mot fienden, precis som en riktig spion. Genom spionspel använder barn sin fantasi och kreativa förmåga, och de lär sig nya saker och situationer genom rollspel. Smyga på fienden eller säkra dina områden med spionleksaker från Spy X. Använd walkie talkie, nattkikare, larm, avlyssningsutrustning, röstförvrängning och drönare - din fiende kommer inte att förstå någonting!

Vårt lågpris: 155:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
20956
   

SpyX Night Noc - nattagenter för små agenter är ett måste när det är dags för action! Kikaren låter dig se upp till 7,5 meter och förstora omgivningen 2,5 gånger.

Få full kontroll i nattens mörker där du annars inte skulle kunna se något alls.Kikaren låter dig se upp till 7,5 meter och förstora omgivningen 2,5 gånger. Med denna kikare kan du komma närmre ditt mål och kanske klara av att överrumpla fienden!

Tryck på knappen och växla från rött till vitt ljus och få på så sätt bästa möjliga inställningar för spionage både dag och natt. Spionlek är ett spännande sätt att utmana de smås fantasi och SpyX hjälper dig på vägen till ett riktigt spännande äventyr fyllt av spännande uppdrag och dolda talanger.

  • Kikare med rött och vitt ljus
  • Se i mörker
  • Förstorar 2,5 gånger

Innehåller:

  • SpyX Night Noc - nattkikare för små agenter

Detaljer:

  • Batterikrav: 2 x AA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 6 år
Mer information
Modell10399
EAN840685103999
VarumärkeSPY X
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.