Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SPY X Night mission goggles - nattglasögon låter dig se i mörker

Spy X ger små agenter den utrustning de behöver för att spionera mot fienden, precis som en riktig spion. Genom spionspel använder barn sin fantasi och kreativa förmåga, och de lär sig nya saker och situationer genom rollspel. Smyga på fienden eller säkra dina områden med spionleksaker från Spy X. Använd walkie talkie, nattkikare, larm, avlyssningsutrustning, röstförvrängning och drönare - din fiende kommer inte att förstå någonting!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 197:-
Tillfälligt slut
SKU
21815

Nu blir det lättare att smyga omkring i mörkret. Använd dessa nattglasögon för att hitta ditt byte i mörkret. Med det utfällbara teleskopet med 2 x förstoringslins kommer du närmare den du spionerar på. Justerbar huvudrem och superskarpa dioder med dubbelstråle.

Att leka spion är en rolig lek som underhåller de flesta barn. Det gör att de kan använda sin fantasi medan de lär sig värdefulla färdigheter.

Innehåll:

  • Spy X night mission goggles som låter dig se upp till 7,5 m

Detaljer: 

  • Batteribehov: 3 x AAA (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell10300
EAN840685103005
VarumärkeSPY X
Ålder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.