Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan Titan Hero figur - 30 cm

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
03205-16
   

Föreställ dig den spindelvävskastande hjälten som svingar sig fram genom staden i form av denna actionfigur som föreställer självaste Spider-Man. Få Spider-Man att klättra på väggar, eller kanske rädda någon i nöd. Möjligheterna är många och denna 30 cm höga figur av Spider-Man kommer att vara en del av det roliga!

Figuren har rörliga leder.

Detaljer:

  • Mått: H30 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellE7333
EAN5010993812851
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.