Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpiderMan Titan Hero actionfigur med svart och röd dräkt - 30 cm

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 184:-
I lager
SKU
02228-24
   

SpiderMan är ute och kämpar mot ondska och skurkar i sin svarta och röda kostym. Följ med SpiderMan och utmana honom att klättra på väggar, snurra nya spindelnät och rädda människor i nöd.

Actionfiguren är 30 cm lång och har rörliga leder så att han kan svänga runt på nya äventyr och du kan uppleva en hel värld av superhjältar och skurkar.

Innehåll:

  • 1 Spider-Man Titan Hero actionfigur med svart och röd dräkt

Detaljer:

  • Mått: 30 cm (H) 
  • Rek.ålder: från 4 år 
Mer information
ModellF2052
EAN05010993826261
VarumärkeSpiderMan

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.