Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan Titan figur och Power Pack Cycle - figur och motorcykel med ljud

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 396:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-25

Se framför dig att den vägg-krypande hjälten Spindelmannen kör in i actionfyllda scener där det behövs en hjälte för att ordna upp. Denna Titan-figur av Spindelmannen och motorcykel kan ge dig precis det!

Sätt den 30 cm höga figuren på motorcykeln, sätt på den blå boxen och tryck på knappen. Wow! Det kommer fart-inspirerande ljud från motorcykeln och du blir hjälpt in i historieberättandet och återupplevelserna från en av filmerna.

Leksetet uppmuntrar till rollspel, historieberättande och kreativitet.

Innehåll:

  • Spiderman Titan figur
  • Motorcykel med ljud

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x 1,5V A76 batterier (medföljer)
  • Mått: L30 x B6 x H30 cm
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellE3364
EAN5010993589463
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.