Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpiderMan Spidey and His Amazing Friends Trace-E Bot - interaktiv spindelrobot med ljus, ljud och rörelser

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 392:-
I lager
SKU
02227-24
   

Trace-E är en elektronisk, interaktiv spindelrobot från Spidey and His Amazing Friends, och svarar med ljus, ljud och rörelse när du kommunicerar med den!

Den elektroniska spindelroboten, Trace-E, är inspirerad av den animerade Spidey and His Amazing Friends-serien på Disney Jr, och är en robot som erbjuder massa kul. Trace-E samarbetar med stora och små människor för skoj, och den interaktiva spindeln kommer att svara med ljus, ljud och rörelse när du kommunicerar med den. Klappa händerna eller prata med den och se hur de uttrycksfulla ögonen lyser upp och hör de roliga robotljuden som kommer när den kryper och snurrar över golvet.

Efter att ha blivit biten av en radioaktiv spindel blev Peter Parker den berömda och älskade Spider-Man som är en vänlig superhjälte som gör sitt bästa för att ta hand om sitt grannskap. Han är en smart och bra lagledare, men alla vet att det inte är så lätt att alltid göra rätt val. Han gör alltid sitt bästa för att skydda människor eftersom han vet att med stor makt följer också ett stort ansvar. Spidey har både spindelsinne, superstyrka, kan krypa på väggar och mycket mer. Det är svårt att vara en superhjälte, men det hjälper när man har underbara vänner.

Innehåll:

  • Speak and Go Trace-E spindelrobot
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 18 x 10 cm (LxH)
  • Rek.ålder: från 3 år
  • Batteribehov: 3 x AAA (demobatteri ingår)
Mer information
ModellF2412
EAN05010993872374
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.