Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

SpiderMan Ryggsäck med ytterfack - blå

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 126:-
Tillfälligt slut
SKU
07206-156

Den röda och blå ryggsäcken med motiv av Spider-Man är en härlig förskola- eller skolväska som passar för de lite yngre barnen. Ryggsäcken kommer med ett färgglatt motiv på framsidan, en rymlig insida med dragkedja och en ytterficka - även den med dragkedja. Axelbanden är justerbara.

Ryggsäcken är tillräckligt stor för att rymma både en matlåda och en vattenflaska, kläder eller andra föremål.

Innehåll:

  • 1 Spider-Man ryggsäck

Detaljer:

  • Mått: 31 x 25 x 10 cm (HxBxD)
  • Material: Polyester
Mer information
ModellSPMA7601
EAN4043946295877
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.