Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan Rip`N Go

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 174:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-04
   

Denna häftiga leksaksbil levereras med en figur som kan skjutas ut i full fart, i jakten på actionfyllda uppdrag. Vilken figur som ingår blir en överraskning, antingen får man Spider-Man eller figuren Spider-Ham vilket är Marvel Comics djurversion av Spider-Man.

Detaljer:

  • Mått: L9 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Varan säljs osorterat och vilken figur du får blir en överraskning.Förhandsval är ej möjligt.


Mer information
ModellE7739
EAN5010993632152
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.