Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan Rip`N Go - Spider-Ham

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 174:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-04-1
   

Den här häftiga bilen med Spider-Ham som chaufför kan enkelt skjutas ut i full fart. Sätt pinnen i hålet, och dra i de två handtagen. Bilen skjuts framåt och kör iväg i en väldans fart. Superkul!

Detaljer:

  • Mått: 9cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7738
EAN5010993632152
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.