Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan poncho i bomull - 120x60 cm - handduk med blå huva

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 112:-
Tillfälligt slut
SKU
03216-153

Mjuk och gosig poncho i bomull med huva som passar perfekt för badstunder vid poolen, i badkaret eller på stranden. Ponchon har ett tufft motiv av Marvels Spider-Man, ghost-spider och Spider-Man i sin svarta dräkt.

Innehåll: 

  • 1 x Marvel SpiderMan poncho

Detaljer:

  • Mått: 120 x 60 cm
  • Material: 100% Bomull
  • Motiv: Marvel SpiderMan
Mer information
ModellMV15722
EAN8435507830522
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.