Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan poncho - 100x50 cm - Handduk med luva

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 83:-
Tillfälligt slut
SKU
05206-213

Mjuk poncho med luva, perfekt när det är dags att bada i badkaret eller i bassängen. Ponchon har ett färgrikt motiv från Spindelmannen samt skriften "It's web slinging time!".

Detaljer:

  • Mått: ca 100 x 50 cm (BxH)
  • Material: 100% Polyester
  • Rek ålder: 4-6 år
Mer information
ModellMV15400M
EAN8435333897331
VarumärkeSpiderMan
Ålder4, 5, 6
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.