Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

SpiderMan paraply - genomskinligt - 46 cm

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 100:-
I lager
SKU
08206-148
   

Flyg fram genom regnet med SpiderMan. Detta paraply är tillverkar i ett transparent PVC-material, med motiv av SpiderMan och texten "Go Spidey!". Perfekt när du går till skolan, bussen eller aktiviteter i regnet.

Innehåll:

 • 1 Paraply

Detaljer:

 • Mått diameter: 45,7 cm
 • Material: PVC, Metall
 • Rek.ålder: från 3 år
  Mer information
  ModellMV15874
  EAN8435507843263
  VarumärkeSpiderMan
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.