Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpiderMan maskeradkläder - small - 4-6 år - heldräkt och mask

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 360:-
Tillfälligt slut
SKU
07217-29

Klä ut dig som den ikoniska superhjälten SpiderMan med denna snygga dräkt i storlek small. Denna uppsättning för barn i åldern 4-6 år består av en heldräkt med mask. Med denna bekväma och snygga detaljerade kostym kan du gå in i rollen som den modiga och populära superhjälten.

Varje superhjälte behöver en kostym, och med den här snygga dräkten är du redo att rädda världen. Den här dräkten har återskapat detaljer i en mer bekväm utklädsel, och dräkten har ett muskulöst utseende för att skapa en realistisk känsla. Superhjältedräkten innehåller en SpiderMan-mask i mjukt tyg, så att du kan efterlikna originalet på bästa sätt.

Innehåller:

  • SpiderMan deluxe heldräkt med mask

Detaljer:

  • Rek ålder: 4-6 år
  • Storlek: small (ca. 116 cm)
  • Material: polyester

Obs! Skor medföljer ej. Kan upplevas som stor i storleken

Mer information
Modell701826S
EAN883028403783
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.