Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan GoGlow Buddy 2-i-1 nattlampa och ficklampa

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 178:-
I lager
SKU
05206-207
   

Gör läggningstiden ännu roligare med GoGLow Buddy SpiderMan 2-i-1 nattlampa och ficklampa i ett. Placera SpiderMan på ett bord för att se hans mjuka och behagliga sken, eller lyft upp lampan för att använda den som fick-/läslampa.

  • Placera lampan på ett bord för att använda den som nattlampa
  • Lyft upp lampan från bordet för att använda den som fick-/läslampa
  • Automatisk avstängning efter 10 minuter

Detaljer:

  • Mått: 12 x 16 x 13 cm (DxHxB)
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell279SDI01E
EAN5013138666609
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.