Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SpiderMan Digital klocka med alarm - 8 cm

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 133:-
I lager
SKU
05226-65
   

Tuff digital klocka för sovrummet med motiv av Marvel Spider-Man. Klockan är formad som en kub och hjälper inte bara till att hålla koll på klockan utan visar även datum och temperatur, samt lyser i flera färger. Klockan kan användas som väckarklocka med alternativ för att ställa in alarm.

Innehåller:

  • Spider-Man digital klocka med alarm

Detaljer:

  • Mått: 8 x 8 x 8 cm
  • Batterbehov: 3 x AAA (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellMV16009
EAN8435507855877
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.