Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan Movie Vehicle Spider-Jet och SpiderMan-figur

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 286:-
Tillfälligt slut
SKU
04192-15

Med Spider-Man Movie Spider-Jet följer en 15 cm hög Spider-Man-figur. Actionfiguren har böjbara leder så att han kan svinga sig från fordonet och fånga de onda skurkarna. Det går att öppna förarkabinen så att Spider-Man kan styra.

Innehåll:

  • Spider-Man Movie Spider-Jet
  • Spider-Man-actionfigur

Detaljer:

  • Höjd figur: ca 15 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
ModellE3548
EAN5010993556380
VarumärkeSpiderMan
Ålder4-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.