Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SpiderMan Flip Up Hero mask

Spiderman - leksaker och actionfigurer för små och stora barn! Peter Parker lever ett dubbelliv, å ena sidan är han en vanlig person innan han byter till sin superhjälteidentitet som SpiderMan. Med sina spindelliknande egenskaper kämpar han mot skurkar och tjuvar. Föreställ dig att du är Spider-Man som klättrar upp på utsidan av höga byggnader, avfyrar spindelnät som fångar skurkarna och flyger mellan hustaken och letar efter situationer där du kan använda dina superkrafter. Med actionfigurer, kostymer, fordon och lekset kan barn återskapa sina favoritscener, eller hitta på helt egna äventyr.

Vårt lågpris: 179,90
Tillfälligt slut
SKU
23303

Klä ut dig till Spider-Man med Flip-up-masken som är tvådelad. Den övre delen är i plast och den nedre i tyg så att man kan dra upp masken om man vill äta lite godis eller avslöja vem man är. Låtsas att du är självaste spindelmannen, och ge dig iväg på äventyr!

Spider-Man Flip-up-mask har ett flexibelt band så att den passar de flesta barn och vuxna.

Innehåll:

  • 1 x SpiderMan Flip Up Hero mask

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 5 år.
Mer information
ModellB9694
EAN5010990000000
VarumärkeSpiderMan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.