Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Sophie la Girafe babyleksak mjuk bitring

Här hittar du bland annat Little Sophie på 18 cm, en mycket omtalad och populär barnleksak som är perfekt för små barn med ömma gommar. Sophie-leksakerna är fulla av upptäckter och aktiviteter som väcker barnets sinnen som syn, hörsel, smak, lukt och beröring. Sophie la giraff är en fransk, handgjord giraff som har vunnit många prestigefyllda priser. Leksakerna från giraffen Sophie är överst på önskelistan för de flesta småbarnsföräldrar.

Vårt lågpris: 235:-
Tillfälligt slut
SKU
10202-34

Sophie la Girafe mjuk bitring och skallra är en färgglad och söt babyleksak som fungerar både som en skallra och som en bitleksak. Den mjuka ringen har olika texturer och komponenter som barnet kan leka med. Denna leksak är perfekt för att utveckla finmotoriken. Sophies mjuka huvud i naturgummi är perfekt att bita på för ömma gommar. Leksaken kan tvättas.

Innehåll:

  • Sophie la Girafe mjuk bitring med skallra

Detaljer:

  • Mått: 5,2 x 10,5 x 15 cm
  • Rek.ålder: från 3 mån.
Mer information
Modell10328
EAN3056560103283
VarumärkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.