Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Sonic the Hedgehog Adventskalender med figurer och tillbehör

Sonic the Hedgehog leksaker och lekset – återskapar den snabba spänningen med den blå spelikonen från SEGA

Sonic the Hedgehog är den supersnabba hjälten som först sågs i SEGAs klassiska tv-spel där Sonic navigerar genom flera nivåer, hoppar mellan plattformar, slåss mot fiender och undviker hinder. Den blå igelkotten har sedan dess blivit en världsberömd spelikon, och har dykt upp i flera spelserier och filmer. Samla karaktärer, lekset, gosedjur och byggset av den populära karaktären Sonic och hans vänner och rivaler; inklusive Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik och mer.

Vårt lågpris: 515:-
I lager
SKU
03226-68
   

Räkna ner dagarna till jul med Sonic the Hedgehog adventskalender med 24 överraskningar. Denna kalender erbjuder 6 olika figurer på cirka 6 cm, inklusive en exklusiv julfigur av Sonic. Dessutom får du med 25 tillbehör som mynt, diamanter och föremål från spelet.

Lek och ha det skoj med Sonic och hans vänner i verkligheten, och sätt upp dina egna låtar till jul med figurer och tillbehör från denna julkalender.

Innehåller:

  • Sonic the Hedgehog adventskalender

Detaljer:

  • Mått: ca. 40 x 30 x 6 cm (LxBxH)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell414514
EAN192995414518
VarumärkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.