Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby XL Rutschkana med möjlighet för vatten - över 2 meter

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 2 288:-
Tillfälligt slut
SKU
03192-109

Smoby Xl-rutschkanan är en extra lång vågig rutschkana, hela 230 cm, som kommer att underhålla dina barn i timmar. Med en extra bred bas, ergonomiska handtag och breda trappsteg behöver du inte oroa dig för säkerheten.

På soliga dagar är det extra roligt att koppla till trädgårdsslangen och förvandla rutschkanan till en vattenrutschkana, med ett vattenfall och låta barnen svalka sig. Tack vare UV-behandling är rutschbanan extra tålig mot väder och vind, och behåller färgen längre än andra rutschbanor.

  • Smoby vågig rutschkana - 2,30 meter
  • Med anslutningspunkt för trädgårdsslang
  • Ergonomiskt handtag och anti-halksstege
  • Anti-UV

Dina barn kommer att älska att tillbringa timmar fulla av skratt och aktiv lek på denna härliga rutschkana!

Innehåller:

  • Smoby XL Rutschkana

Detaljer:

  • Mått: 237 x 112 x 142 cm
  • Vikt: 14 kg
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell820302
EAN3032168203020
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.