Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Utekök till lekstuga med 17 tillbehör

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 326:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-76

Smoby utekök är det perfekta tillbehöret för att lägga till nya lekfunktioner till din Smoby. Lekköket uppmuntrar till rollspel och fantasifull lek.

Kanske vill ditt barn laga mat som mamma och pappa, och då är detta leksakskök perfekt att träna på. Leksaksköket består av en grill och diskho med kran. Det finns också praktiska krokar på ena sidan så att köksredskap kan hängas upp. Leksaksköket levereras också med 17 olika kökstillbehör.

Precis som lekstugorna från Smoby är leksaksköket också mycket stabilt och solidt och det är UV-behandlat för bättre hållbarhet så att det behåller sin färg under en längre tid. Låt barnet diska upp de läckra rätterna på grillen och bjud in vänner och familj till en herrmåltid!

Innehåll:

  • Smoby utekök
  • 17 tillbehör

Detaljer:

  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell810901
EAN3032168109018
VarumärkeSmoby
Ålder2-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.