Smoby Scooter Ride-On - balansscooter - rosa

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 583:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-72
   

Den stadiga och robusta designen av denna Smoby balanscykel för barn fokuserar på säkerhet och balans. Låt ditt barn njuta av friheten att rulla på hjul. Den färgglada skotern med sin realistiska motorcykeldesign uppmuntrar ditt barns motoriska utveckling, snabbhet och spänning.

Scootern har ett ljus och en nyckel och kommer att uppmuntra barn att utforska världen omkring dem och utveckla sitt självförtroende och fantasi. Den roliga småbarnsskotern låter barn skjuta framåt säkert. Barnets fötter håller alltid kontakt med marken, vilket ger självförtroendet att trycka framåt i sin egen hastighet.

  • Smoby Scooter Ride-on balanscykel
  • Med mekanisk nyckel och strålkastare
  • Förvaring under sätet och tysta hjul
  • Skoter för barn från 18 månader

En praktisk förvaringslåda är gömd under sätet, så att ditt barn kan njuta av sina leksaker och godsaker när han/hon reser på sina utflykter. Realistiska strålkastare ger en snygg och rolig design. Detaljer, som en mekanisk nyckel, kommer att ge ditt barn många år av nöje med denna tidlösa leksak.

Den roliga motorcykeldesignen har en bekväm sits och ergonomiskt säker design så att ditt barn kan njuta av friheten på vägen - och få självförtroende att utforska sin värld och få värdefulla motoriska färdigheter.

Innehåller:

  • Smoby balanscykel

Detaljer:

  • Mått: 64,5 x 34 x 48 cm (LxBxH)
  • Vikt: 2,4 kg
  • Material: plast
  • Färg: rosa
  • Ålder: från 1,5 år
Mer information
Modell721002
EAN3032167210029
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.