Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Smoby Klassrum - whiteboard och krittavla med tillbehör - ta med skolan hem i vardagsrummet

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 846:-
I lager
SKU
06205-51
   

Smoby 2-i-1 tavla med whiteboard och krittavla - roliga tillbehör som svampar, födelsedagståg, tuschpennor, magnetbokstäver och mycket mer som barnen känner till från klassrummet.

Smoby klassrum är perfekt när ditt barn har lust att börja skolan, och känna på hur det är att lära sig saker i skolan. Tavlan är tvåsidig och består av whiteboard och krittavla. Klassrummet har fler roliga funktioner; Tavla, talhjul, födelsedagståg med alla årets månader, trä med alla årstider, kort med olika kroppsdelar med mera…

Det medföljer också olika filt-kort med kardborreband som du kan hänga på väggen. Tavlan viks ihop när den inte är i användning, så att den tar minst möjliga plats. Ha en fin och lärorik dag!

Innehåll:

  • Smoby School – klassrum
  • Svamp
  • Tuschpenna till whiteboard
  • Magnetiska nummer och bokstäver

Detaljer:

  • Mått: L135 x B41 x H111 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell410818/380101
EAN3032163801016
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.