Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby rutschkana till trädgråd - med kopplingspunkt för trädgårdsslang

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 694:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-79
   

Barnen kommer att ha många timmars nöje med denna rutschkana från Smoby. Stegen på rutschkanan är tillräckligt breda för att små barn ska komma snabbt upp. Rutschkanan har dessutom påkopplingspunkt till trädgårdsslang så att du kan spola vatten nedför rutschkanan på varma sommardagar.

Den här rutschkanan är också ämnad för att stå i små plaskbassänger. Den solida ramen, de breda trappstegen och det ergonomiska räcket gör denna rutschkana väldigt användarvänlig för även de minsta barnen. Rutschkanan har heller inga skarpa hörn eller vassa kanter.

Rutschkanan är också enkel att montera och demontera. Den är tillverkad av slitstarkt PVC-material som är behandlat för att skydda mot solljus, så att färgerna förblir klara och fina.

Detaljer:

  • Mått: L159 x B68 x H100 cm
  • Vikt: 6,5 kg
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell310269
EAN3032163102694
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.