Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Rookie Ride-On - cykel med 4 hjul - från 12 mnd

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 423:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-96
   

Smoby Rookie Ride-On är en genial cykel med 4 hjul. Här behövs inte stödhjul eller annan balanshjälp, då de 4 hjulen är tillräckligt för att barnet ska vara tryggt på färden. En perfekt ersättning till trehjulingen. Ditt barn kanske precis har lärt sig att gå på egen hand och känner sig redo för att ta utmaningen ett steg vidare. Då kan den här cykeln vara en perfekt start. Skjut, styr och sparka. Med sina 4 hjul erbjuder Rookie Ride-On fullt stöd till barnet under hela cykel-turen.

Cykeln har en ergonomisk sits i plast, ett styre med gummihandtag för bättre grep, och stillagående hjul så att mamma och pappa kan få frid. Den har också ett praktiskt flak där bak, så att skatterna som hittas under färden kan fraktas säkert till önskat ställe. Cykeln uppmuntrar till motorisk utveckling, balans och ökar även självförtroendet till barnet när han/hon mästrar cykeln.

Styret har en begränsad styrvinkel som säkrar maximal säkerhet och stabilitet under rörelse. Cykelns metallram gör konstruktionen kraftig och du kan vara trygg på att ditt barn får den bästa upplevelsen.

Detaljer:

  • 4 hjul
  • Metallram
  • Ergonomisk sits
  • Gummigrepp på styret
  • Förvaringsflak
  • Färg: Rosa, blå och vit
  • Ålder: från 12 månader
Mer information
Modell721401
EAN3032167214010
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.