Smoby Rookie Ride-On cykel med 4 hjul - från 12 mnd

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 477:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-96

Smoby Rookie Ride-On är en genial cykel med 4 hjul. Här behövs inga stödhjul eller balanshjälpmedel, de fyra hjulen räcker i sig själva. Det är en smart ersättare för trehjulingen. Om ditt barn har lärt sig gå på egen hand och är redo att ta nästa steg i utmaningen kan den här cykeln vara en bra start. Skjut iväg, styr och sparka. Med sina fyra hjul ger Rookie Ride-On fullt stöd.

Cykeln har en ergonomisk plastsits, ett styre med gummigrepp för bättre grepp och tysta hjul. Dessutom finns det ett praktiskt flak där bak som rymmer alla slags skatter som hittas på vägen som nu kan transporteras till önskad plats. Cykeln främjar motorisk utveckling, balans och ökar ditt barns självförtroende när han eller hon bemästrar cykeln.

Styret har en begränsad svängradie som säkerställer maximal säkerhet och stabilitet under rörelse. Cykelns metallram gör den robust och du kan vara säker på att ditt barn får den bästa upplevelsen.

Innehåller:

Smoby Rookie Ride-On barncykel med fyra hjul

Detaljer:

  • Färg: rosa, blå och vit
  • Ålder: från 12 månader
Mer information
Modell721401
EAN3032167214010
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.