Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Pretty lekstuga med fönsterluckor och svängdörr

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 1 443:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-82
   

Smoby lekstuga är en lekstuga i en modern design med 1 halvdörr och 2 fönster med fönsterluckor. Låt leken starta, äventyr skapas och se hur vänskap utvecklas!

Lekstugan har en färgglad färg och barnen kommer att älska att leka i lekstugan. Här bjuder lekstugan till kreativ lek och möjligheten att skapa sin egen fantasivärld. Oavsett så kommer lekstugan att uppmuntra barnen till fantasifull lek i sin trygga hemmiljö.

Lekstugan från Smoby har en stabil och solid konstruktion, den är anti-UV behandlad för att bevara färgerna längre. Lekstugan släpper in massa ljus med sina två fönster, men om du vill ha lite skugga kan du lätt stänga fönsterluckorna.

Detaljer:

  • Mått: L110 x B98 x H127 cm
  • UV-skyddat material
  • Vikt: ca 15 kg
  • Rek. ålder: från 2 år
Mer information
Modell810710
EAN3032168107106
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.