Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Smoby Neo jura lekstuga - kan kompletteras med ytterligare utrustning

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 2 605:-
Tillfälligt slut
SKU
03192-110

Lekstugan Neo Jura stugan från Smoby är utrustad med 2 halvdörrar, 2 fönster med luckor och en fågelmatare. Denna lekstuga är tänkt att kunna utökas med ett brett utbud av tillbehör som picknickbord, bänkar, klockor, staket, utekök, skorsten och mycket mer (detta ingår INTE).

De två halvdörrarna är placerade på framsidan och på baksidan av huset, vilket gör det lätt för barnen att röra sig i huset. Fågelmatare ingår så att barnen kan mata småfåglarna.

Med denna lekstuga från Smoby kan du bygga den lekstuga som passar ditt barn bäst med hjälp av tillbehör! Utöka till exempel med ett picknickbord eller trädgårdsområde!

Innehåller:

  • Smoby lekstuga

Detaljer:

  • Mått: 115 x 123 x 132 cm
  • Vikt: 17,3 kg
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell810500
EAN3032168105003
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.