Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby My House lekstuga

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 2 495:-
Tillfälligt slut
SKU
03184-75

Lekstugan My House från Smoby är en perfekt plats för att ha massor av skoj tillsammans med vänner. Det följer med en brevlåda för hemliga meddelanden och en elektronisk ringklocka så att barnen kan höra när de får besök.

Lekstugan är tillverkad av plast i härliga färger och kommer med verklighetstrogna detaljer på väggar och tak. Plasten är behandlad med anti-UV-skydd för att bevara färgerna längre. Den högsta takhöjden är 1,35 meter.

  • Mått: 120 x 115 x 135 cm (LxBxH).
  • Vikt: 22,4 kg.
  • Batteribehov: 2x AAA-batterier (ingår ej).
  • Montering krävs.
  • Rek.ålder: från 2 år.
Mer information
Modell810402
EAN3032168104020
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.