Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Smoby MC-and-Q - dockvagn- grå

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 652:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-90
   

Den här Maxi Cosi and Quinn vagnen från Smoby är en så kallad ”3-i-1” vagn. Den har en ligg-del som kan både monteras på vagnen och tas loss och bäras. Vagnen kan också vikas upp till att bli en sittvagn/sulky. Allt för att kunna användas flitigt i olika rollspel och fantasifulla lekar. Vagnen kan användas tillsammans med dockor som är upp till 42cm. Den har också ett ergonomiskt och enkelt grepp, samt solskärmning som kan tas upp och ner.

Dra ner sittdelen och sätt ligg-delen på toppen, och du har plötsligt en vagn som passar din lilla baby-docka. När dockan är stor nog till att sitta i sittdelen, tar du enkel av ligg-delen och viker upp sätet. Ligg-delen fungerar också som en säng, och blir då enkel att transportera med hjälp av de fasta handtagen.

Detaljer:

  • Färg: Grå
  • Överdraget är i textil, och kan tvättas för hand
  • Höjd upp till handtag: 65cm
  • Längd: 52cm
  • Bredd: 39cm
  • ålder: Från 3 år
Mer information
Modell253104
EAN3032162531044
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.