Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Maxi-Cosi Quinny 3i1 dockvagn - rosa

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 572:-
I lager
SKU
03205-98
   

En stor dockvagn att rulla din docka var du än vill. Denna dockvagn är en ”3i1 vagn” och låter dig välja mellan sulky, ligg del eller väska / säng. Tack vare handtaget på den avtagbara bärbädden kan du enkelt ta med dockan till mor- eller farföräldrar!

Din baby fortsätter att sova i ligg delen: allt du behöver göra är att fästa ligg delen på barnvagnen! På soliga dagar har du möjlighet att använda barnvagnen som en sulky så att ditt barn kan titta på landskapet. Säkerhetsbältet gör det möjligt att hålla dockan säkert på plats! Vagnen har svängbara hjul och förvaring under.

Detaljer:

  • Färg: Rosa
  • Mått: L52 x B38,5 x H65 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell253198
EAN3032162531983
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.