Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Maxi-Cosi and Quinny - tvillingvagn till dockor - rosa

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 436:-
I lager
SKU
03205-91
   

Den här Maxi-Cosi and Quinny tvillingvagnen från Smoby är perfekt när du önskar att promenera iväg med fler än en docka. Här har du nämligen plats för två dockor, och du kan ta med dig dina favoritdockor på resa när som helst. Vagnen har en plastsitsar med mjukt textilöverdrag, som också kan tas av och tvättas.

Vagnen har 4 stillagående hjul, gummihandtag för gott grepp och lagringsplats under sätena.  Höjden upp till handtaget är 65 cm och gör den ypperlig för barn över 3 år.

Låt barnet bli inspirerad till spännande rollspel och fantasifull lek. Bjud in vänner och lek tillsammans, eller bara ta en promenad själv i hemmet. Det är helt enkelt en perfekt vagn för den som älskar att leka med dockor.

  • Plats för 2 dockor (dockor köpes separat)
  • Uppbevaringskorg
  • Överdrag i textil som kan tas av och tvättas
  • Stillagående hjul

Detaljer:

  • Färg: Rosa
  • Mått: L32 x B39 x H65 cm
  • ålder: från 3 år
Mer information
Modell253298
EAN3032162532980
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.