Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Maxi-Cosi Quinny- 3i1 matstol, bilstol och vagga

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 397:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-92

En praktisk och multifunktionell 3-i-1 Maxi-Cosi barnstol till din favoritdocka, och den kan användas på tre olika sätt. Barnstolen kan nämligen lätt förvandlas till en vagga eller en äkta Maxi-Cosi bilstol.

Bilstolen passar för dockor som är upp till 42 cm och gör att du kan ta med din favoritdocka vart som helst. Stolen har en solid metallram, justerbart bärhandtag, säkerhetsbälte och fickor till uppbevaring på baksidan.

Detaljer:

  • Mått: L43 x B41 x H70 cm
  • 3-i-1 funktion
  • ålder: från 2 år

OBS! Docka följer inte med.

Mer information
Modell240230
EAN3032162402306
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.