Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Greta Gris dockvagn

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 296:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-93

Den här roliga dockvagnen med motiv från Greta Gris passar perfekt till alla som tycker om att leka med dockor. Vagnen har 4 hjul, extra grepp på handtagen och ett roligt tryck av Greta Gris.

Så nu kan dockan äntligen vara med på promenader! Dockvagnen passar till dockor som är upp till 42 cm och du kan dra iväg på roliga äventyr och härliga rollspel med den här fina vagnen från Smoby.

Detaljer:

  • Färg: Rosa
  • Dockor upp till 42 cm passar i vagnen.
  • Höjd upp till handtag: 54 cm
  • Övriga mått: L46 x B37 cm
  • Rek.ålder: från 1,5 år
Mer information
Modell251206
EAN3032162512067
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.