Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Funny rutschkana - med vattentillförsel

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 1 297:-
I lager
SKU
03192-107
   

Smoby Funny Slide kommer utan tvekan att falla i smak hos dina barn. Den här rutschkanan kan användas på två sätt, med eller utan vatten, och barnen kommer att ha det superkul!

Rutschkanan är utrustad med en extra bred bas som ger mycket bra stabilitet, och en stege med ergonomiska handtag och steg. Med den här roliga rutschkanan behöver du inte bekymra dig för säkerheten.

På varma sommardagar kan du koppla till trädgårdsslangen, och skapa en fors i rutschkanan så att det går extra fort och barnen får en avkylande effekt. Rutschkanan har vart igenom anti-UV behandling som gör den extra hållbar och solid samt att den behåller färgen.

Detaljer:

  • Mått: 217 x 87 x 118 cm
  • Längd på själva kanan: 2 meter
  • Vikt: 11,5 kg
  • Max vikt: 50 kg
  • Rek ålder: från 2 år
Mer information
Modell820402
EAN3032168204027
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.