Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby First Bike springcykel - rosa

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 363:-
I lager
SKU
03205-84
   

Smoby First Bike är här för att ge ditt barn sin första cykelupplevelse. De stora hjulen, den kraftiga metallramen och det faktum att barnet har konstant kontakt med benen i marken, ger en stabil och trygg cykel.

Den här roliga springscykeln uppmuntrar barnet till att träna balans, finmotorik och koordinering. Cykeln har inga pedaler, och barnet använder bara benen för att skjuta fart framåt. Tack vare sin höjd på 48 cm har barnen alltid nära kontakt med marken utifall de skulle tappa balansen.

Låt ditt barn lära sig att styra och balansera, utan irriterande stödhjul. Sitsen kan justeras i höjd och är komfortabel att sitta på. Den låga ramen gör det enkelt att komma sig av och på cykeln.

Låt Smoby springcykel bli den roligaste aktiviteten ute, och gör gärna hinder och tävlingar som ditt barn garanterat kommer älska!

  • Justerbar sits
  • Metallram
  • Stora hjul
  • Gummigrepp på styret

Detaljer:

  • Färg: Rosa
  • Mått: L76 x B39 x H48 cm
  • Rek.ålder: Från 2 år
Mer information
Modell770205
EAN3032167702050
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.