Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Smoby Cotoons Kulbana med ljud och ljus

-25%

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

25%
Kampanjpris 294:- Vårt lågpris: 394:- Du sparar: 100,-
I lager
SKU
06192-146
   

Detta är en färgglad och rolig kulbana från Smoby Cotoons som stimulerar barnets utveckling.

Smoby Cotoons kulbana hjälper till att utveckla barnets öga- / handkoordination och motoriska färdigheter. Dessutom hjälper leksaken barnet att förstå principen om orsak och verkan där barnet ser att en handling ger ett resultat. Kulbanan bjuder på många timmars rolig lek och underhåller barnet med sina färgglada detaljer, ljud och ljuseffekter.

Innehåll:

  • Smoby cotoons kulbana

  • 3 färgglada bollar

Detaljer:

  • Förp.mått: 46,2 x 35,1 x 14 cm.
  • Batteribehov: 2 x LR44 batteri .
  • Rek.ålder: från 12 månader.
Mer information
Modell7600110424
EAN3032161104249
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.