Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Smoby Cotoons Kulbana med ljud och ljus

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 474:-
I lager
SKU
06192-146
   

Detta är en färgglad och rolig kulbana från Smoby Cotoons som stimulerar barnets utveckling. Smoby Cotoons kulbana hjälper till att utveckla barnets öga-hand-koordination och de finmotoriska färdigheterna. Dessutom hjälper leksaken barnet att förstå principen om orsak och verkan och visar tydligt barnet att en handling ger ett resultat. Kulbanan bjuder på många timmars rolig lek och underhåller barnet med sina färgglada detaljer, ljud och ljuseffekter.

Innehåll:

  • Smoby cotoons kulbana
  • 3 färgglada bollar

Detaljer:

  • Förp.mått: 46,2 x 35,1 x 14 cm.
  • Batteribehov: 2 x LR44 batteri .
  • Rek.ålder: från 12 månader.
Mer information
Modell7600110424
EAN3032161104249
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.