Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Cotoons Badstol med aktvitetsbricka - grön

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 337:-
I lager
SKU
03192-132
   

Detta är en badstol från Smoby Cotoons med roliga aktiviteter. Med badstolen från Smoby blir badstunden ännu roligare och smidigare. Fäst badstolen i badkaret med hjälp av de medföljande sugkopparna och se hur barnet roar sig själv med de olika aktiviteterna som finns på brickan. På aktivitetsbrickan finner du bland annat ett vattenhjul, en figur och en liten form som kan fyllas med vatten.

För att göra det enklare att sätta barnet i stolen kan brickan dras ut.

Innehåll:

  • Smoby Cotoon badstol - grön
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 42 x 34 x 25 cm
  • Produktens vikt: 1 kg
  • Rek.ålder: från 6-12 månader
  • Barnets vikt: 6-13 kg

OBS! Lämna aldrig barnet i badkaret utan uppsikt.

Mer information
Modell110618
EAN3032161106182
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.