Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Cotoons Bad-ö med 7 delar

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 218:-
I lager
SKU
02216-168
   

Badset från Smoby Cotoons med 7 delar. Setet innehåller en bad-ö som kan flyta och flera av djuren kan spruta vatten. Det följer även med en val som kan användas som en vattenkanna. Alla djur har sin egen plats på ön. De 5 djuren har en sugkopp så att man kan fästa de på badkarskanten eller på badrumsväggen. 

En rolig badleksak som underhåller barn länge, medan barnen lär sig att känna igen färger och former, och förundras över rinnande vatten från valen, eller har det kul med att spruta vatten från de olika djuren.

Innehåll:

  • 1 Flytande ö
  • 1 Vattenkanna - val
  • 5 Djurfigurer som kan spruta vatten

Detaljer:

  • Mått: 24 x 21 x 15 cm
  • Rek. ålder: från 12 månader

Mer information
Modell7600110608
EAN3032161106083
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.