Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Smoby Cotoons Aquafun - badleksak med figuren Wabap

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 346:-
I lager
SKU
04206-194
   

Ta med figuren Wabap i badkaret, och se hur Smoby Cotoons Aquafun förvandlar kvällsbadet till en lek. Fyll akvariet och se fisken simma upp och ner. Tryck på sjöstjärnan för att aktivera duschen. Wabap blir plötsligt synlig när snäckskalet blir fullt med vatten, och kanske är han redo för att åka en vända i rutschkanan? Det rinnande vattnet tar sig också ner genom den snurrande kvarnen och vidare på rutschkanan för att skapa det bästa glidet för Wabap när han ska åka.

Leksaken fästs enkelt på både badkar och duschvägg, med hjälp av två sugproppar.

Innehåller:

  • Smoby Cotoons Aquafun
  • Wabap-figur

Detaljer:

  • Mått: 30 x 8 x 25 cm
  • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
Modell7600211421
EAN3032162114216
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.