Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Cotoons aktivitetshus

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 683:-
Tillfälligt slut
SKU
03192-135

De allra yngsta barnen önskar sig också en liten lekstuga, och med Smoby Cotoons Discovery House får de ett eget aktivitetshus att utforska! Leksakshuset kommer med spännande funktioner, bland annat en plocklåda, ringklocka, delar som kan snurras runt och mycket mer.  Tack vare handtaget är det enkelt att flytta och förvara leksakshuset.

Innehåll:

  • Smoby Cotoons aktivitetshus

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR44 (ingår)
  • Mått: 90 x 70 x 72 cm
  • Vikt: 2 kg
  • Rek.ålder: från 12 månader
Mer information
Modell110400
EAN3032161104003
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.