Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Cotoons 2-i-1 aktivitetsleksak & lära-gå-vagn

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 496:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03192-134
   

Denna lära-gå-vagn från Smoby är perfekt att använda när barnet är redo för sina första steg. Leksaken är ergonomiskt utformat, och kommer med ett bromssystem. Vagnen kan även användas som en rolig aktivitetsleksak, och kommer med både ljud- och ljuseffekter som underhåller barnet i timmar. Det ingår även tre klossar som barnet kan sortera, vilket hjälper till att främja både finmotoriken och öga-hand-koordinationen.

Leksaken bjuder på många roliga aktiviteter, en plocklåda, klossar, luckor som kan öppnas och mycket mer. Smooby Cotoons 2-i-1 lära-gå-vagn aktivitetsleksak bjuder på många spännande lekmöjligheter.

Innehåll:

  • Smoby Cotoons 2-i-1 lära-gå-vagn
  • 4 klossar

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR44 (ingår).
  • Mått: 50 x 43 x 47 cm.
  • Vikt: ca 2 kg .
  • Rek.ålder: från 12 månader.
Mer information
Modell110428
EAN3032161104287
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.