Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby Cotoons 2-i-1 aktivitetsleksak & lära-gå-vagn

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 496:-
I lager
SKU
03192-134
   

Denna lära-gå-vagn från Smoby är perfekt att använda när barnet är redo för sina första steg. Leksaken är ergonomiskt utformat, och kommer med ett bromssystem. Vagnen kan även användas som en rolig aktivitetsleksak, och kommer med både ljud- och ljuseffekter som underhåller barnet i timmar. Det ingår även tre klossar som barnet kan sortera, vilket hjälper till att främja både finmotoriken och öga-hand-koordinationen.

Leksaken bjuder på många roliga aktiviteter, en plocklåda, klossar, luckor som kan öppnas och mycket mer. Smooby Cotoons 2-i-1 lära-gå-vagn aktivitetsleksak bjuder på många spännande lekmöjligheter.

Innehåll:

  • Smoby Cotoons 2-i-1 lära-gå-vagn
  • 4 klossar

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR44 (ingår).
  • Mått: 50 x 43 x 47 cm.
  • Vikt: ca 2 kg .
  • Rek.ålder: från 12 månader.
Mer information
Modell110428
EAN3032161104287
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.