Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Smoby Black and Decker verktygslåda i tyg - 21 delar

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 261:-
I lager
SKU
02216-176
   

Verktygssats i tygbehållare från Black + Decker med gott om förvaringsutrymme, handtag och justerbar axelrem. Satsen innehåller 4 verktyg i form av en hammare, skruvmejsel, såg och skiftnyckel. Förutom verktyg ingår skruvar, muttrar och andra komponenter. Hamra, skruva och fixa vad som helst med hjälp av denna uppsättning.

Innehåll:

  • Smoby verktygslåda i tyg
  • 4 Verktyg
  • 4 skruvar
  • 4 muttrar
  • Konstruktionsklossar

Detaljer:

  • Mått: 23,5 x 12 x 15 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell7600360142
EAN3032163601425
VarumärkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.