Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Smoby Baby Nurse dockväska 3-i-1 - Docksäng, dockstol och förvaring

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 437:-
I lager
SKU
06192-138
   

Den här väskan från Smoby Baby Nurse innehåller en sov sektion, bespisningssektion och förvaring. Låt dockan stoppas om med filten och sova i sängen och dra för gardinen så att det blir mörkt. I mat-delen är det dukat på bordet, och dockan kan sitta i stolen och äta från tallriken med sked och dricka ur flaskan.

När dockan ska ut på promenad är det kanske fint att ha med ett extra skifte, och då kan de förvaras i en av de tre hyllorna eller med hjälp av 2 galgar. Gardiner och sängkläder kan tas bort och tvättas.

Innehåll:

  • Täcke
  • Tallrik, sked och flaska
  • Galgar

Detaljer:

  • Mått: 62 x 23 x 26 cm
  • Rek ålder: från 2 år
Mer information
Modell220346
EAN3032162203460
VarumärkeSmoby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.