Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Smoby Baby Driver Comfort 3i1 trehjuling - grå

-33%

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

33%
Kampanjpris 850:- 1 266:- Du sparar: 416,-
I lager
SKU
03205-97
   

Smoby Baby Driver Comfort är inte bara ett roligt transportmedel för ditt barn. Med alla dess tillbehör kan denna trehjuling användas både som en barnvagn och som en trehjuling för barn från tio månader.

Sitsens mjuka överdrag har säkerhetsbälten och barnet kan sitta bekvämt under färden. Det följer också med en stilig väska för förvaring till allt som ditt barn kan tänkas behöva på promenaden. Trehjulingen kommer med grått överdrag som lätt kan tas av och tvättas.

Den realistiska ratten på trehjulingen har tuta i mitten, och barnet kan tuta på vem som än må passera förbi (ratten sitter på säkerhetsringen runt sätet och tas bort när ringen tas bort). För att öka känslan av att köra en riktig bil kommer denna cykel med två backspeglar och nyckel som kan vridas om. Superkul!

Det integrerade systemet för styrningen, låter dig som förälder ta kontroll tills barnet är stort nog att styra själv. Barnet kan dock fortfarande ha händerna på styret och känna att han/hon kör själv och har kontrollen.

Den stabila designen av cykeln, säkerhetsringen, bältet och fotfästet gör att trehjulingen är säker för barn helt ner till tio månader. Sitsen är ergonomiskt utformad för att barnet ska sitta bekvämt. Fäst säkerhetsbältet för extra säkerhet, och säkerhetsringen runt sätet kan fästas eller tas bort beroende på hur stort ditt barn är. Använd fotstöden för en bekväm sittställning för ditt barn. Fotstöden är lätta att ta bort när du inte behöver dem. Pedalerna kan också kopplas ur, så att barnet kan trampa utan att hastigheten påverkas. En bra lösning när föräldrarna vill ha mer kontroll när man är ute på språng.

Det praktiska soltaket kan tas av och på efter behov. Med tiden som barnet växer kan soltaket, skjutstången, säkerhetsbältet och annan utrustning tas bort. Det här är cykeln som ditt barn kan växa i, samtidigt som han/hon utvecklar färdigheter för att styra trehjulingen själv. Cykeln har också en smidig korg på baksidan som kan användas för uppbevaring Perfekt efter en promenad där massa skatter behöver tas hem i tryggt förvar.

  • Överdrag kan tvättas
  • Ergonomisk sits
  • Soltak
  • Metallram
  • Justerbar skjutstång med väska
  • Säkerhetsbälte
  • Styrning och pedaler kan kopplas ut, om det är önskligt

Detaljer:

  • Färg: Grå
  • Mått: L68 x B52 x H110 cm
  • ålder: från 10 månader
Mer information
Modell741202
EAN3032167412027
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.