Smoby Baby Care Hälsomottagning för dockor - med docka och 27 tillbehör

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 687:-
Tillfälligt slut
SKU
06205-36

Låt ditt barn leva sig in i rollen som barnläkare på Smoby Hälsostation. Här kan du väga din docka, lyssna på hjärtat, ta temperaturen och mycket mer. Med de 27 tillhörande delarna i form av redskap och material, uppmuntrar denna leksats små läkar-aspiranter till fantasifull lek och roligt rollspel.

Det medföljer självhäftande märken för dokumentation och uppmuntring av din docka, läkarglasögon, läsplatta, roterande skärm med syntest, journal för hälsan till dockan, mätstång med mera. Alltså allt du behöver för en ordentlig kontroll av din docka.

I leksatsen medföljer det också en docka, så att du redan från första dag har en patient att ta vara på. Superspännande!

Innehåll:

  • Hälsostation
  • Docka
  • 27 tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR03 batterier (medföljer ej)
  • Mått: 40 x 52 x 67 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell240300
EAN3032162403006
VarumärkeSmoby
Smoby Helsestasjon til dukker Smoby Helsestasjon til dukker

Skötbord

Gör i ordning din babydocka för hälsokontroll.

Med legeutstyr og stellebord Med legeutstyr og stellebord

Hälsokontroll

Läkarutrustning som stetoskop, otoskop, sputa med mera.

Sjekk dukkens syn, ører og lytt til hjertet Sjekk dukkens syn, ører og lytt til hjertet

Syntest

Syntest-platta med motiv i flera olika storlekar. 

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.