Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smoby Baby Care Hälsomottagning för dockor - med docka och 27 tillbehör

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 684:-
I lager
SKU
06205-36
   

Låt ditt barn leva sig in i rollen som barnläkare på Smoby Hälsostation. Här kan du väga din docka, lyssna på hjärtat, ta temperaturen och mycket mer.

Med de 27 tillhörande delarna i form av redskap och material, uppmuntrar denna leksats små läkar-aspiranter till fantasifull lek och roligt rollspel.

Det medföljer självhäftande märken för dokumentation och uppmuntring av din docka, läkarglasögon, läsplatta, roterande skärm med syntest, journal för hälsan till dockan, mätstång med mera. Alltså allt du behöver för en ordentlig kontroll av din docka.

I leksatsen medföljer det också en docka, så att du redan från första dag har en patient att ta vara på. Superspännande!

Innehåll:

  • Hälsostation
  • Docka
  • 27 tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR03 batterier (medföljer ej)
  • Mått: L40 x B52 x H67 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell240300
EAN3032162403006
VarumärkeSmoby
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.